Suntem specializati in oferirea unei game extinse de servicii ce ajuta nevoile afacerilor de transport, in intreaga Europa.
Mai multe detalii


agl-hp-leasing

Solutii de finantare personalizate pentru leasing si inchiriere de camioane si echipament logistic – indiferent daca sunt noi sau rulate!
Mai multe detalii


agl-hp-insurance

Ca parte extinsa a activitatii de transport de marfuri, oferim solutii de asigurari civile companiilor de transport, din intreaga Europa.
Mai multe detalii


Noutati

Achizitii de combustibil si plata taxelor de drum din Georgia – prin intermediul cardului DKV
De acum inainte, clientii Affinity Transport Solutions pot efectua achizitii de combustibil  prin intermediul cardului DKV, la statiile de alimentare selectate din reteaua WISSOL De asemenea,
Plateste cu cardul DKV taxa de drum HGV, din Marea Britanie
Incepand cu 1 aprilie 2014, in Marea Britanie a fost introdusa o taxa in functie de timpul de tranzitare/stationare pentru autovehiculele de 12 tone si
ECOTAX, Franta – data de aplicare amanata !
Affinity Transport Solutions recomanda inregistrarea in timp util pentru a evita intarzierile si amenzile Data de aplicare a taxei pentru drumurile nationale din Franta, ECOTAX,

Membership Scheme – Schema de afiliere

Membership-scheme-iconSchema noastra de afiliere ofera clientilor acces catre o serie de servicii care pot fi combinate ca un pachet de numeroase solutii – oferind confortul unui singur punct de contact si economii semnificative de costuri!

Devenind membru, veti beneficia, de asemenea, de reduceri de pret pentru un numar de produse si servicii auxiliare, totodata, primind ultimele oferte si noutati.

Inscrieti-va chiar azi si aflati beneficiile de care va veti bucura in calitate de membru Affinity.

INSCRIETI-VA ASTAZI!