Affinity Group Limited are trei divizii specializate – Affinity Transport Solutions, Affinity Leasing Solutions si Affinity Insurance Brokers.

Fiecare dintre aceste trei divizii detine o buna cunoastere a pietei, cu informatii actualizate, pentru a furniza solutii personalizate si de inalta calitate afacerilor de transport in intreaga Europa.


Affinity Transport Solutions

Affinity-Transport-Solutions_division

Affinity Transport Solutions reprezinta o sigura alegere pentru toate cerintele companiilor de transport. Gama noastra extinsa de servicii include, printre altele, furnizarea de carduri DKV, asistenta rutiera de urgenta, rezervari traversari cu feribotul, solutii GPS, suport in achizitionarea de consumabile auto si servicii de colectare debite.
Vizitati pagina noastra de internet


Affinity Leasing Solutions

Leasing_division

Affinity Leasing Solutions ofera companiilor de transport din Europa o gama variata de servcii de leasing personalizate. Scopul nostru este de a ne alinia la nevoile clientilor nostri, construind in acelasi timp o colaborare ce adauga o valoare reala afacerii partenerilor nostri.
Vizitati pagina noastra de internet


Affinity Insurance

Insurance_division

Affinity Insurance  ofera produse si solutii de asigurare de specialitate pentru industria de transport comercial. Produsele noastra includ daunele fizice si acoperirea raspunderii, precum si polite de aigurare ce protejeaza atat detinatorii si operatorii de transport comercial de bunuri, cat si marfa transportata.
Vizitati pagina noastra de internet